onsdag 8 juni 2011

Semester

Emil och jag tog en semestervecka och satte oss på tåget upp till Karlstad. Resan upp gick lysande. Emil skötte sig fint och charmade in sig hos ett hårdrocksband som varit på turné i Malmö, och förutom att uppfostra en av dem genom att högt och tydligt tala om att man minsann ska be om ursäkt när man rapat fick han en signerad trumpinne och en hel del värdefulla tips om "fruntimmer". I Karlstad väntade mormor och morfar med bilen som sen tog oss upp till Allstakan och kusinerna. I Allstakan var det fullt ös som vanligt, men som tur var hade vi fint väder och kunde vara ute en hel del.

 En tvillingvagn, 3 ungar, 2 mammor och en mormor gjorde en kort utflykt och fångade grodyngel.

Emil hjälper till att sprida lite ogräs...

Ibland var det nästan slagsmål om platserna, och ibland var vagnen tom...

När alla började få nog av varandra var det dags att åka till Nykroppa. Som vanligt blir Emil helt tossig när vi kommer dit och vill göra allt på en gång. Möjligen förstod han att vi faktiskt skulle stanna där i flera dagar, men det hjälper inte mycket när det finns så mycket kul att göra och man är en 3-åring utan tålamod.

Lite slappande i Brassestolarna hann Emil och mormor med i alla fall.

En fin öring fiskade vi upp!

Och självklart hann vi med en tur till favoritstället Babylon........

...för att smaska i oss lite pizza.


Det bjöds på fint väder nästan hela veckan, så det var en lyckad semester. Tågresan hem var däremot ingen picknick. Gamla tåg utan luftkonditionering en riktigt varm dag....phu!

Inga kommentarer: