måndag 22 mars 2010

Mommo och moffa

Emil och jag har spenderat en vecka hos mommo och moffa i Nypakroppa. Tågresan upp gick bra, Emil var nöjd och glad och hittade resesällskap som han kunde tjata hål i öronen på. Dock sov han inte på hela resan utan slocknade istället i bilen på väg hem från Karlstad. Fördelen med det var ju att han var pigg när vi kom fram till Nykroppa och han orkade vara uppe länge och leka med mormor och morfar.

Dagen därpå var det slut på lugnet, för då kom Ann med kusinerna Axel och Oscar. Det är väl synd att påstå att Axel och Emil kom sådär himla bra överens, men Oscar låg och sov lite varstans i alla fall. En riktig liten fejkbebis alltså!

Populär var som vanligt lilla kusinen Line som inte längre är så liten utan hela 5 månader! Emil ville hela tiden ha henne i sitt knä, men det är ju lättare sagt än gjort...Line är stel som en pinne och vill helst stå upp hela tiden! :-)

Trist är det som vanligt att åka hem, och kvällen innan avfärd sa Emil plötsligt: "inte häsa på tädit moffa" (inte hälsat på färdigt hos morfar).

Tågresan hem var inte en näradödenupplevelse, men däremot en näragråtenupplevelse för mig. Emil var långt förbi nära gråt, han snyftade mest hela tiden eftersom han inte kunde få som han ville hela tiden. Man blir ju lätt lite van det när man är i Nypakroppa en hel vecka. :-)

Här kommer lite bilder från veckan:

Emil skottar snö utanför Konsum (det fanns gott om den varan!)
Emil och Line myser.....
I morfars knä sover man gott minsann!

Goa gulliga Line som alltid har så fina kläder!

Inga kommentarer: