lördag 10 oktober 2009

Niiiina!

Nej, Emils nya kusin heter inte Nina utan Line. Men Line är lite för svårt att säga så därför blir det Niiiina. Han försöker ju i alla fall. :-) Line föddes 091009 och är Emils andra kusin, snart är kusinerna fyra!

Med risk för att förstöra alltihop tänker jag nu stolt meddela att Emil somnar själv i sin egen säng på kvällarna, nöjd och glad med en hel hög mjukdjur och en barnvänlig nattlampa med timerfunktion. Han försöker inte ens gå upp en enda gång utan ligger bara där och pratar en stund innan han somnar. Mitt i natten kommer han smygande in till oss, klättrar upp i sängen och somnar gott mellan mamma och pappa. Vi tycker det är hur perfekt som helst. Vi får tid att göra vad vi vill på kvällen, vi får lägga oss i lugn och ro utan att ha en trött och kinkig Emil klängande på höften medan man borstar tänderna, och ändå får man myset med att ha honom i vår säng halva natten. Precis som om det inte vore nog så mår jag mycket bättre nu och vi har en rolig helgtripp att se fram emot nästa vecka. Allt är så mycket enklare nu än för en månad sedan!

3 kommentarer:

Eva sa...

Fina fina tjejen!!

Se du fram emot nästa helg...blir det som det var för oss på Gekås så blir den delen av er utflykt en riktig utmaning. För fy f-n vad folk det var igår!!! 3 h innan de stängde så ringlade kön lång utanför dörren.

Anonym sa...

Så här glad får man nästan inte vara på jobbet - bäst att jag skyndar mig att stämpla ut.

Anonym sa...

Haha, gud vad kul, jag tycker ju hon är lik dig!
Grattis till mosterskapet(?) eller vad man ska säga :)

/M. med E:na