torsdag 14 augusti 2008

Hemma

Efter 2 veckor hemma hos mormor och morfar är vi nu hemma igen. Som vanligt har man bott som på hotell, och nu även med barnpassning. :-) Emil har trivts utmärkt med att ha en massa folk runt sig hela tiden som gärna leker med honom. Här hemma får han ju roa sig själv stundtals och det är ju inte lika roligt.

Tågresorna gick bra om man bortser från förseningar förstås, men vi hann med alla tåg vi skulle och Emil uppförde sig exemplariskt.

Här hemma har vi barnsäkrat allt vi kan. Spegelskjutdörrarna i hallen var knivigt att få till, men till slut hittade vi på en lösning med sugproppar, s-krok och kedjor som funkar riktigt bra. Om han inser att han inte kan ta sig in i garderoben kanske han snart tröttnar.

Sömnen funkar ganska bra. Det är en liten kakbit att lägga honom på kvällen då han somnar nästan direkt, men däremot har han börjat vakna tidigt på morgonen och det måste vi försöka få bort. Han behöver sin nattsömn precis som hans trötta föräldrar. När han var liten sov han ju inte heller speciellt bra, men då kunde man åtminstone ligga i soffan och amma halva dagen och på så sätt vila. Det är inte aktuellt nu kan jag säga. Det är full rulle från morgon till kväll och jag blir inte förvånad om det snart är uppslitet ett krypspår runt här i huset.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Äntligen ett nytt inlägg ;-D

Vilka ögon han har! :-)

Har ni två dagslurar nu? Tänkte att han kanske får för mycket sömn om han har börjat vakna. Kan ju bara vara en annan fnurra också...

Moster sa...

Mera inlägg och flera kort till mailen tack! :) Gjorde en albumsida med lilla plutten igår :)

KRAM

Anonym sa...

bakgrundsbild. :)