måndag 18 februari 2008

Bumbo

Eftersom vår envisa unge bara vill sitta upp trots att han inte kan har vi köpt en Bumbo. Till att börja med ville han inte alls sitta där, men idag fick vi honom att tycka att den var ganska okej ändå. Problemet är nog att benen sitter fast så han inte kan spralla som han brukar.

Något annat som är populärt är att ligga helt naken på en handduk och spralla som tusan. Det gjorde han idag och lyckades kissa på mamma två gånger! Får väl kanske skylla mig själv eftersom jag stod lutad över honom och jollrade hela tiden. Men det är ju så svårt att låta bli när han ligger där och är så glad. När jag fjantade mig som mest skrattade han riktigt härligt dessutom, förut har det ju "bara" varit leenden och något enstaka ljud.

Man tycker ju alltid att det ens egen bebis gör är en stor världssensation, men den åsikten kanske inte delas av alla andra. :-D

1 kommentar:

Anonym sa...

Haha... nä, den delas nog inte av alla alltid, men jag förstår dig precis, jag har varit/är där själv ju och man blir förstås lite till sig av deras framsteg och utveckling, det måste man få bli :)

/Maria