fredag 28 september 2007

28 september 2007

Igår var det äntligen dags för tillväxtultraljudet som vi väntat så på. Vi fick samma barnmorska som förra gången och hon berättade tålmodigt hela tiden vad vi såg på skärmen. Ganska direkt kommenterade hon det faktum att det är en väldigt livlig bebis vi har, han sprattlade som en tok och låg tom därinne och vickade på rumpan!

Huvudmått och lårbensmått var normalt, dock var den lite tjock om magen (fortfarande inom normalkurvan). Lite extra hull på magen är väl egentligen ingen nackdel om han nu skulle få för sig att komma ut lite för tidigt.

Nu kunde barnmorskan se och visa oss att det är en pojke, och det var skönt att få det bekräftat äntligen. Det blir så mycket roligare att köpa fina kläder när man inte behöver gå på den "neutrala avdelningen", allt är ju tråkigt i vitt och gult!

Status annars, tja....längtar snart ihjäl mig efter vår lille stjärna, men samtidigt är det ju så himla mysigt att ha honom därinne i magen och hela tiden känna sparkarna och bökandet. Kan inte riktigt bestämma mig för när jag egentligen vill att han ska komma ut.

Lite nervös börjar jag bli också, det är ju relativt enkelt att ta hand om en bebis i magen, men hur bär man sig åt när den kommer ut?

Inga kommentarer: